Osud

Osud

Anotace: Padám a padám do té světské propasti ... tak jako každý ;-)

Jdu na cestě životem
Ted už procházím jen hřbitovem
Chladne mi srdce,opouštím cestu
Moje duše kvílí, můj duch nyní sílí
Srdce mé chladne, mění se v led
Já naléhám chci jít tu cestu zpět
Tu slyším : „OTOČ SE !“
„Nejde to pomoz mi !!“
Padám v tu propast
V tu propast které říkám OSUD!
Autor Mellon de Label, 04.01.2008
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí