Malá víla

Malá víla

Anotace: Ve snu malou vílou býti smím, však žiji, když jenom sním?

Jsem malá víla, co mávne proutkem
A změní celý svět.
Tam, kde dříve bláto, močál,
Teď samý je to květ.

Jsem víla a tančím na mýtince,
když měsíc ozařuje ji.
Piji ze studánky života,
a nikdy neztrácím naději.

Malá víla… a k životu mi stačí
trocha slunce jen.
Jak lehké je tohle žití!
Však je to jenom sen…
Autor Rakasteta, 04.01.2008
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Erion Fate, excited, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D
Jsem malá víla v tamvých barvách
co donutí tě kleknout na hrách

Jsem kvítek luční byliny
když mě sníš, připravím tě osliny

04.01.2008 23:39:00 | Pixie

* o sliny

04.01.2008 23:39:00 | Pixie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí