Mrtvý pes

Mrtvý pes

Anotace: jednoduché poznání

Sbírka: Míče

Mrtvého psa dám si na ramena
a pak vyrazím do kina
aby ženský mohly pišťět
zase Nová vlna!

není lehký ženu zaujmout
někdy nestačí chodit po uších
někdy nestačí ani sežrat myš
snad pomazat se medem a přilepit se na plyš
a hýkat jak slepýš

budeme na schodech nazí dělat kreace
bude to náramná legrace
rukama si budeš pomáhat
a já tam budu manévrovat
tvář, vzdychy a pot
naprudko a bez bot

zavolám klidně kamaráda
chtělas to
že prý tak to děláš ráda

budem bublifukem dělat bubliny
a potom dělat blbiny
a říkat kraviny
a pít medoviny
pozor ať nepříjdou děti
a nevidí ty mrtvé psi
co jsme zavraždili

motat se ožralý po ulicích
a schválně padat pod auta
to je klasická revolta!

ale na to dnešní ženy neletí
jsme týhle doby oběti

dneska je v módě čerstvé ovoce
auta, dům, moře
též promoce, ale hlavně emoce
a rozhodně ne fabrika
jednoduchá matematika

ucpané obě díry
miláčku tady nejsme v Brazílii
koupil jsem štanglu salámu
taky tam mám trs banánu
když bude hlad po ránu

Konec by měl být dobrý
tak servi ze sebe ty hadry!
upečeme si tygry
a do muzea půjdeme na výstavu
fotek z padesátých let
Autor Robby Hartmann, 04.01.2008
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: zenge, Lucie Teru, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neměl bys tak chlastat ...:-) .......zajímavá báseň

15.01.2008 20:05:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí