Pozdě.Jinak.Křehce.Zkřehle.

Pozdě.Jinak.Křehce.Zkřehle.

Anotace: ...

Pozdě. Jinak. Zkřehle. Křehce.
-člověk, který vidět nechce –
Že trestán je již před zločinem
Svoje viny vínem zpijem
Opojným.

/Opájím se představou
Jaké to bude v pekle./

Vztekle.
Biju se za zbité psy
Čas ohlodal jim rány
Své mléčné zraky
Upíjejí ke mně
Země
Zdvíhá se temně
A já jí nevěřím
Hutnost lůna.

Pozdě. Jinak. Křehce. Zkřehle.
Protilehlá ku přilehlé
Teplo dejte dívce téhle
Nesuďte ji – prý zní lehce
Nemám nervy
Plakat křehce.
Autor Franti, 05.01.2008
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: Fish, adida, spare, excited, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:´-(

05.01.2008 09:58:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí