Zlý osud

Zlý osud

Anotace: O smrti ,zabití

Leží tu v trávě a padá na ni rosa,
bezmocná ,bezbranná ,neživá.
.Pohled ten ,každému rve srdce,
kdo byl tak ukrutný,
kdo byl ten běs?

Jak možné je ,že stále se to děje,
že mladý život zmařen ,bez naděje
na svoji budoucnost,na svoje žití..
Jak je to smutné,Bůh dopustil
a na cestě životem,
tu lidskou bytost opustil.
Autor Solledat, 05.01.2008
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neopustil je to jen zkoužka

05.01.2008 11:46:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí