bruslení stebou

bruslení stebou

Anotace: vzpomínky

Jednou jsem šla na zimák
A potkala tebe
Láska spadla na mě s jasného nebe.

Koukal jsi po mě, já po tobě
Začal jsi mě dávat sníh do vlasů
A já měla sníh všude po sobě.

Začali jsme se bavit
A já se v lásce začala plavit.

Když byl konec bruslení
Ani čísla jsme si nevyměnili
Jen jsme se políbili
A nikdy už se neviděli.
Autor bodlanda, 05.01.2008
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné, jen v nadpisu si vymaž to jedno "s" ;)

16.02.2008 18:34:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí