šílenci

šílenci

Anotace: krátká bolest...

po stopách šílenců,
co oči prozradí
večíky bez konců,
jsou jedinou nadějí

mlčky a potají,
svou vinu skrývají
moc času nezbývá,
kolik na to se neptají.

když půlnoc začíná, tma v šelmy je promění,
hořká je nevina nikdo to netají,

do bílých erutí rudé kapky se vpíjejí,
krev z dlaní slzamy smívají.

krev sladká je jak život sám...
přichází úsvit...
Autor experiment, 05.01.2008
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, Zahir, Ceraa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

šílenci...? je to jako...příliš zamyšlené okamžiky :))

05.01.2008 13:19:00 | Ceraa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí