Tři slzy

Tři slzy

Anotace: Tohle je dílko moe a mýho sluníčka. S nej kamarádkou jsme ji na střídačku psali přez icq a vzájemně doplňovali, myslím že se nám podařilo!...

Ukápla slza, druhá, třetí, splašeně k zemi letí.

Je to dlouhá cesta dolů
zem se blíží
PRÁSK.
Chudák slza, má smůlu.

Však co se má stát, stane se,
i když kolikrát to srdce nesnese.
Není hrdinstvím vyhrávat,
ale ze všech sil bojovat
a po každým pádu vstát,
jít dál,
jelikož život je náš dar.

Každý se z pádu otřese,
do nového života vnese
plno úsměvů a štěstí,
jednou všem to zlé odpustí,
a kdyby náhodou ne
i tak se dočká dalšího dne.

Ukápla slza, druhá, třetí, samým štěstím k zemi letí.
Autor Certain Expiry, 05.01.2008
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Yukki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí