..................................................................

..................................................................

Anotace: ......

Lidi, lidi co se děje,
proč se nikdo neusměje?
Život je jako jeviště na kterém musíme stát
a jestli chceme obstát nesmíme se bát.
Chápu, že občas je každý smuten
a má hlavu jako buben.
Ale to vše spraví čas
pak zas dostaneme pas
do toho světa smíchu a radosti,
kde není ani trochu bolesti.....
Tak to v životě chodí, chvíli se vše daří ale někdy se nedaří vůbec nic....myslíte že ne.....?
Autor kytiška, 05.01.2008
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dejme tomu, ale proč tady to dílko máš dvakrát jen s drobnou obměnou?

05.01.2008 17:45:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí