Záda měsíce

Záda měsíce

Anotace: bojim se a tak

Bojím se ze všeho nejvíce
navštívit stranu měsíce
obrácenou zády ke mně
topící se cele ve tmě
bojím se vidět její oči
dvě prázdné kobky bez obočí
uprostřed říše všehomíra
bojím se křeče, která svírá
bod, co se středem nazývá
ďábla, co všechno popírá
odmítá tmu a tím i světlo
zabíjí život, nechce teplo
raději dál snáší tlak
co trhá hruď a mlží zrak
šíří jed a tak…
Autor Stepa, 16.06.2005
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: Jerry Lee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí