Má pohádková

Má pohádková

Anotace: ... proč nesmět utéct ? ...

Už dávno nejsi malé dítě!
Říkají mi častokrát.
Proč chytat se v pevné sítě,
proč si nesmět ještě hrát.(?)

Kdybys mi přece nevěřil,
překroč řeku sedmeru,
obejdi hájek lesních víl
až k vodníkovu jezeru,
tem najdeš mě jak povídám si
s bukem- králem pohádkovým,
kolem nebe, kopce, lesy,
neptej se, teď neodpovím.

Lásku chovám v měkkém mechu,
smích mi zvoní o skály,
s větrem splynu v jednom dechu,
a slzy dávno roztály.

Se sněhurkou peču vdolky;
princeznou prý nechce být,
a že jsme jen běžné holky,
o princi si dáme snít.

Nevěříš- li, přijdi k ránu
zavři oči dítě milé,
otevřeš svou zlatou bránu,
navrátíš se v šťastné chvíle.
Autor Dilla, 05.01.2008
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, LuciAngel, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.Mám taky ráda pohádky,ráda je píšu veršované a o všem možném.

10.01.2008 22:28:00 | Květka Š.

Krásné snění, nad které není...

06.01.2008 00:30:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí