Rybě

Rybě

Anotace: Věnováno jedné skvělé bytosti, Badye, snad to pochopíš...

Jsi stříbrná a plná lesku
odrážíš se na hladině
tišíš rány plné stesku
mám chuť smát se ve vteřině.

Rudé vlasy, rudé činy,
zlaté srdce v hrsti máš,
slzy schováš pod šupiny
na svět dál se usmíváš.

Mlčenlivá na obranu
za noci tě hřeje smích
otvíráš se potom k ránu,
když můj svět už dávno ztich.
Autor Dilla, 05.01.2008
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: jára spots, Badya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ten konec máš snad na truc, ne?ale je to pekny..

06.01.2008 16:43:00 | Badya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí