Trosky

Trosky

Anotace: V každém životě přijde zlom, kdy si uvědomíme svět. Náš svět a ten chceme žít...

Proč jak troska jsem sám,
Cítím se tak a vypadám?
Srdce trápí žal
Nejcennější jsem ztratil
Ani jsem se nenadál,
Za nerozhodnost draze platil.
Všichni jsme lupiči a zloději:
Krademe každý den a noc,
Srdce získáš dřív než se nadějí,
Ale nikdo neslyší volání o pomoc.
Každý máme přání a sny
A pak se jich neumíme cenit
Jsme jen otroci životní hry.
Já to však chci změnit!
Troska je každý z nás
Povstat z prázdnoty
A uvědomit si hodnoty,
To chce čas.
Tak povstaňme z kamenů,
Je čas aby se tu něco začalo dít
Pijme z životodárných pramenů
Pojďme začít žít!
Autor Prousan77, 05.01.2008
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Málo říct,
proč chceme víc,
když zmízí sen,
jsi otřesen,
svá křídla máš,
tak vzlétni výš,
proč zavíráš
se v tajnou skrýš.
Když den je noc
je málo/moc
a žití troud?
Jen snůška pout...

05.01.2008 21:18:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí