Konec cesty

Konec cesty

Anotace: prostě depka

Šla jsem svou cestou a se vším se smířila,
Světélka zářivá cestou jsem viděla,
Co provázela mě na téhle pouti šeré
A pomáhala volit ve volbě steré.
Však nyní náhle ztrácejí se blikající vůdci
A já cítím pojednou chlad v srdci,
Kde dříve světla přátelství mě hřála,
Tam pojednou jen zima vládu vzala.

Já vím, že vinu na tom jen já sama nesu,
Že zasloužím si tyhle chvíle děsu,
Že osud právem zkouší, kolik toho snesu.
Ale kdo ví, kdy přijde ona chvíle,
Kdy dám vale poslední své síle,
A zůstane mi už jen jedna z cest,
Na jejímž konci skončí i můj trest,
Který teď trpělivě musím snést.
Autor Lea de Bahn, 05.01.2008
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí