Pro city co hvězdám pomáhaly svítit

Pro city co hvězdám pomáhaly svítit

Anotace: ...z pod postele:)...věnováno...

Pomož mi změnit ráno v noc
A slovy svými pojistíš
To čemu sama
Nevěříš…

To pro city co hvězdám pomáhaly svítit
V originálech až moc lehkomyslnýho slibování
Půlnočních slov
Co osudu se
Neubrání…

Posedlostí prokletou
Nechápat proč si lidi lžou
Proč se nenávidí a proč se vlastně milujou….

///pro city co stály s vločkama
to pro city co spadnou příští rok zas///

---slzy jí nesluší
ale dneska je cítí
cítí a ví,co to pro ní znamená---

I tvoje křídla mě učily lítat
I tvůj úsměv uměl
Zapomínat

Slovo z cizích přesvědčení
Pro hvězdy co se s rány
Mění…

A umět cítit s oblohou
To když už slova nestačí
To ani hvězdy nemohou
A všechno je pak…
…jinačí

to pro lidi co slibům už prostě přestali věřit
to pro ně,pro ty rtíky dětských panenek…

Vzpomínání z dnešních necitlivostí
Je jako…
Nasadit si křídla a dělat pitomou reklamu na anděly
Kerý
Neumíraj……
Autor Katka Z, 05.01.2008
Přečteno 350x
Tipy 19
Poslední tipující: Ik, Bíša, Venite se stále směje, Norlein, jedam, 0-0, Zamilovaná do nezamilované doby, La Suneteto, LisSe, Gabika
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádně napsaná básňa...

02.03.2008 19:41:00 | jedam

proste tvoje. jsem rada ze tu jsi

10.01.2008 17:55:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

To je dobrá básnička!

Tak hlavu vzhůru, Katko!!
:-)

09.01.2008 08:28:00 | La Suneteto

Já si stejně myslím, že máš talent.. :-) ST

06.01.2008 12:47:00 | Gabika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí