Memoriál propité noci

Memoriál propité noci

Anotace: smůla

poslední dobou to vypadá,
že jsme došli jak nejdál se dalo
rozlili jsme si pod nohy vlastní sny
a teď v nich zoufale plavem
- ředí se džus vodkou, nebo vodka džusem? -

konec roku byl tak veselý
když jsme se sami po sobě váleli
v iluzi, že je to snad někdo jiný
stali jsme se vlastními stíny
- bude nás tak bolet i vystřízlivění z iluze vlastní jedinečnosti? -
Autor fairywood, 05.01.2008
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Winnacott, Valoar, kjetilka, karadka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úplně mě to připomnělo můj silvestr, slavil jsem s bejvalkou...

14.01.2008 20:46:00 | Valoar

k čemu džus, když máme vodku?

07.01.2008 12:33:00 | kjetilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí