Doopravdy

Doopravdy

Anotace: cítit doopravdy možná víc boli, ale je to así jedna z nejkrasnějších schopnosti člověka..

Někdy až moc troufala holka
Ták št'astna aby pochopit,
že někdy je to trochu jínak.
Že dá se zajimavěj žít.
Do kalendáře se nedíva.
Tám zatajíl se zvláštni den.
Potkala ráno slunce v okně,
pověděv mu svůj noční sen.
Bála se cítit-vždyt' to boli.
Bála se dívat.
Chtěla žít.
A až k ní nečekaně přišel,
Nenechala ho odejít.
Pak v noci poslouchala vítr.
On ptál se jí "Co bude dál?"
Možna už bylo trochu pozdě
A odpověd' už nedostál.
Po krátke době pochopila,
jak krásně smutný je to sen.
..Kdyš se podívaš doopravdy
A cítiš aspon' jeden den..
Autor Alisa 16, 05.01.2008
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: estrellita, Petbab, Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň ako dúha u vodopádu, most od srdca k srdcu

10.01.2008 22:40:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí