říkají o nás

říkají o nás

Anotace: dvě verze ....vyberte si :-)

sci-fi verze

Říkají o nás,
že jsme katalogový pár.
Dvě usmáté tváře,
mezi sebou žádný svár...

Říkají o nás,
že máme krásné děti.
Šikovné, chytré,
hezky rostou jak čas letí...

verze - reality šou

Říkají o nás,
že jsme jak kočka a pes.
Kříčíme na sebe,
na záda mi vlez...

Říkají o nás,
že máme hrozné děti.
Co ani pozdravit neumí,
když vynášejí smetí...

:-)
Autor Popelka, 05.01.2008
Přečteno 387x
Tipy 11
Poslední tipující: Lachailla, Dota Slunská, Lorraine, Psavec, Le loup-garou, Veru, excited, Pišák, dva, Martez, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mazec, dobrý nápad i zpracování :o)

16.05.2008 10:19:00 | Lachailla

Dobrý nápad! Zase zpracování z onačího soudku. Prima!

16.05.2008 10:16:00 | Dota Slunská

A jaká je vaše verze?

08.01.2008 00:10:00 | Psavec

Hezké...Sci-fi verze...ten název mě pobavil;-)

06.01.2008 08:24:00 | Veru

Zajímavé téma...k zamyšlení

05.01.2008 23:47:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí