Divadlo smutku

Divadlo smutku

Anotace: Tohle mi chvílema běhá v hlavě, když vidím kolik ,,slepích,, lidí ve státě žije, (nebo spíš hnije).

Tupá bolest protéká den co den žilami,
Šálí mou mysl, bloudící divadlem smutku.
Slepá ovce jdoucí stádem z posledních silami,
nesouc úsměv na tváři zakryvší prohnilou slupku.
Stádo jde pokorně v temnotu zplozenou,
jež zlo světa ukrývá pod kostrou shrbenou…
A ovce jdou, nemaje obavy, že život svůj zaprodaly.
Zaprodaly falešné spokojenosti,
jež si dan´ vybere ode všech v příhodné sešlosti…
Ted´ se smějí, ale pak budou plakat, až zjistí, že
život svůj nechaly skapat.
Prožily ho jedním dechem, jak stavená norma jim pravila,
Krásu světa zapomněly, když ve státě pro ni místa nezbyla..
Autor Tyssi, 05.01.2008
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí