Pohádka noci...

Pohádka noci...

Dřív než vyšlo slunko zrána
byla ze mě velká dáma,
Na ples jsem se strojila, kůň před vraty stál
pohrábával kopýtkem, že přijedem pozdě se snad bál.
Vezl mě k té velké slávě, já dostala strach,
bála jsem se vejít dovnitř,co když někdo mě pozná,co pak??
Vkročila jsem dovnitř, všichni zmkli úžasem,
proč na mě tak koukáte,copak nevíte kdo já sem?
Všichni chtěli tančit se mnou,ja však jen prince chtěla,
nad tajemnstvím "kdo já jsem "pečlivě jsem bděla.
Kdo je ta dívka ptají se všichni však odpoved neví,
velice tajemně ta dívka se jeví..
Pak zazvonil budík a skončila pohádka noci..
Popelka mě měla tuhle noc v moci:-)
Autor Natalie Kolářová, 17.06.2005
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí