jsem

jsem

Anotace: v sobě i mimo t(s)ebe...

Rozpůlen v sobě
a přece mě půlka není,
v srdci jak v hrobě,
však vnímám i světlo denní,

tělo je tady,
však postrádá nějak duši,
rozum se obrací zády
a srdce mé v dlaních Tvých buší,

mám v sobě Tě zcela,
však o úsměv žebrám u cesty,
přesto jak láska je skvělá
tedˇ pikáme svoje si tresty...
Autor chalcedon, 06.01.2008
Přečteno 300x
Tipy 16
Poslední tipující: meganek, pavlis, Jean89, Pišák, Lota, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je smutné, že láska tak bolívá
i ta největší může se ztratit ...
Nevrátí se, ač o ni se prosívá ...
...k bolavému srdci duše se nechce vrátit ...:-(

07.01.2008 22:12:00 | pavlis

Co tě tak trápí?

06.01.2008 01:08:00 | zrzka.69

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí