Tvůj anděl

Tvůj anděl

Anotace: Jsem anděl?

Jsem anděl zdraví a lečím bolest,
kreslím všem úsměv na tváři.
Rozsvěcuji hvězdy na obloze.
I v Tvých očích brzy se rozzáří.

Jsem anděl štěstí a nosím ho všem,
však přijmou ho jen někteří.
Vítají mě s otevřenou náručí,
a jiní vyhání mě od dveří.

Jsem anděl lásky a rozdávám se
všem, co mě právě potřebují.
Na rameni vytetované srdce,
však chce mě někdo? O tom pochybuji.

Jsem padlý anděl a křídla svěsím,
nenosím v duši naději.
Snad brzy Tě opět potkám
a pak se zase usměji.

Ty jsi mé nebe,já jsem Tvůj anděl,
bez Tebe mi prostě nejde žít.
Ukaž mi, prosím, cestu správnou,
kterou smím k Tvému srdci jít.
Autor Rakasteta, 06.01.2008
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Kika.n, Marfuša, Květka Š., Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc hezký závidím ti že umíš psát

06.01.2008 00:46:00 | Kika.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí