Srdce

Srdce

Anotace: ...

Mé srdce zkamenělo,
na několik kousků se rozsypalo.
Kdybych byla nechodila
tak daleko za hranice,
dnes bych pořád ještě žila,
ve svém domku, ve své pýše.
Autor olusza, 06.01.2008
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Maro Deives, Inge, Kapika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí