Máš ve mně přítele

Máš ve mně přítele

Anotace: Pro Simíska :o)...

Když tvé srdce tíží starosti,
když ztrácíš světlo,
když ulétla tvá víra ve štěstí,
nic se nepovedlo.

Tak jen nesmutni a dál se snaž,
vše dobré ponech,špatné smaž,
ve mně přítele máš.

Spolu zaženeme každý mrak
a slunce jako tolikrát,
věř mi prosím,je to tak,
zas bude nám plát.

Tak jen nesmutni a dál se snaž,
vše dobré ponech,špatné smaž,
ve mně přítele máš.

A kdyby přece padal déšť,
ať stále to víš,
že v mých dlaních nalezneš
vždy přístav a skrýš.

Tak jen nesmutni a dál se snaž,
vše dobré ponech,špatné smaž,
ve mně přítele máš.

Ať je ti smutně nebo vesele,
když srdce se bojí,
máš ve mně přítele,
co při tobě stojí.

Tak jen nesmutni a dál se snaž,
vše dobré ponech,špatné smaž,
ve mně přítele máš.
Autor Akrij8, 06.01.2008
Přečteno 920x
Tipy 8
Poslední tipující: Anneli, Kajkat, Tearful Princess, Simísek, STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

...slova..nestačí...děkuju Jirko...

06.01.2008 19:20:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí