Jdu prázdným pokojem

Jdu prázdným pokojem

Anotace: to jsem takhle jednou šel...

Jdu prázdným pokojem
nic tu není, jen lidé spí
Sladce, mám ten dojem
Beru sklenku a napí

jím se vody trošku
doušek po doušku

Žízeň jsem zahnal
a lidé pořád spinkají
to na práci nic jiného nemají?

Asi ne

Na stole je dalekohled
a na zemi bubínek
jdu a strašně kulhám
v pantofli mám kamínek!

Au to bolí
Au to bolí
Au to bolí

Solí
posypal jsem si chléb svůj
aby lépe chutnal mi

Fuuuj
je hrozně slanej
Heeej
kdo mi ho osolil
dřív než já?
Málem jsem se
pozvracel z toho

Hoho??

Vtipné mi to nepřijde
slano v ústech mám

Něco sladkého si dám
Něco sladkého Ti dám
až nebudu sám

Jdu prázdným pokojem
kde lidé spí a spí a spí a spí...
Autor mimoid, 17.06.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(velvet tě teda fakt slepě zbožňuje)

06.06.2006 07:28:00 | infinite

Je to takový nemastný, ale slaný a to se mi líbí. Tleskám ti.

20.12.2005 12:15:00 | Jindibi

jj pěkná a moc...

16.12.2005 14:44:00 | Elenril

Jdeš prázdným pokojem a spící lidi vídáš,
jestlipak také jejich úsměv vnímáš?
Je možné, že tvé nitro pohladí
a že se náhle probuzené oči s tvými setkají... ;o))

17.10.2005 15:19:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí