jen NORMÁLNÍ...

jen NORMÁLNÍ...

Anotace: ...nemám ráda anotace...:)

Jen normální den
-a přesto jsi ty jiný-

Jen normální sen
-stejně neskutečný-

Jen normální slzy
-přesto vždy jen bolí-

Jen normální...

...blázen...
stojím
"žij blaze"

-nápis na černé růži-

Už plave,
v nekonečnu.

Přece jen NORMÁLNÍ den
-a já se už nebojím vzlétnout-

Tak tam na mě čekej
-snad někdy dopadnu-
Autor rry-cussete, 06.01.2008
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Antionette, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi tvoje básničky,jsou zajímavé

14.07.2008 15:51:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí