Chybíš mi..

Chybíš mi..

Anotace: smutno je mi po tobě :,(

Kam pak jsi šel,
proč jsi nás opustil.
Kdo smrt tvou?Kdopak ji dopostil.

Proč mladý život vyhasl záhy,
proč slova tvá, jsou jen na telefonu zprávy.
V zatáčce tvé smrti, svíčky ti hoří
a plány o tvém štěstí,lehce se boří.

Přisel jsi ve snu, a říkáš "vše je v pořádku"
život jsi vždy žil, jak krásnou pohádku.
Pořád se směješ, smích nemizí z tvé tváře,
Já smát se prý mám, to tvůj úsměv káže.

Jenže, chybíš mi strašně a ráno bere mi tvůj smích,
a s tvou smrtí ja žiju v neštěstí.
Čas rychle utíká,ale smutek na čas si dává,
jen tak neodejde, jen tak mi nezamává.

Tvůj mladý život, tvůj šťastný smích spočívá jen ve vzpomínkách bolestivých.

Šírku nic není jako dřív, ty tu nejsi a já jen tichounce chodím v šlépějích.
V šlépějích Tvé smrti, která si tě vzala a nás v bolesti tu zanechala.

Snad nejsi tam sám..snad.Doufám..

Prosím...dej mi znamení..
Autor Piitulka, 06.01.2008
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Třeba je znaméní to, že jako první Ti píšu je to krásný!

25.01.2008 17:38:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí