Zase budem spolu

Zase budem spolu

Anotace: Nikdy se mi nic takového nestalo...

Přijdu, ale nic není jako dřív,
kouknu z okna a zesmutním.
Na stole mám fotku tvou,
pod ní růži uvadlou.

Jak se to mohlo stát?
Jak si mi to mohl udělat?
Ještě včera jsme se objímali,
milostnou báseň sobě povídali.

Myslím na Tebe, přesto vím,
že Tě už nikdy nespatřím.
Šel jsi tam, odkad návratu není,
kde čeká Tě jen věčné snění.

Jednou jsem řekla, že za Tebou půjdu všude
že nejlépe mi s Tebou bude.
To já taky teď udělám,
celému světu sbohem dám!!!
Autor andliek, 06.01.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí