Zelená krabička

Zelená krabička

Anotace: Papež smrkal do ubrusu tak aby to všem došlo už předevčírem

Sbírka: Nové spisy Roberta Mrášnivora

Zelená krabička plná padoucnice
Rozeznívá struny chvějící se podbřišnice
Gong to vidí a myslí na vajíčko
Zkroucené tyčinky v neděli přesličko

Wig-wam kolotoč stojí a žárovky
Bong bong bong
Wig-wam čokoládu rád a mlask
Bong bong bong

Žraločí robot v modrém zálivu
Paží nataženou třímá hexu v protivu
V galerii za ohrádkou
S plyšovou lopatkou
Mlátí po hlavě kolemjedoucí mouchy
Zpívá jim k tomu a pojídá brouky

Bong bong bong
Padoucnice-ty svaté vytržení
Bong bong bong
Čokoládo-ty zhobná korunovace
Autor Mrášnivor, 06.01.2008
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí