Hádanka...

Hádanka...

Anotace: ...Minulost, přítomnost a budoucnost je láska!

Mocná ironie naléhavě uděluje
leckdy ostatnímu světu ticho,

přitom rozděluje indiánské talismany,
odvrací moc noci,
odvrací sílu tíhou,

ale
bláznum uděluje děs obludný,
utopie citu nádherného
osamělým stářím trpí.

Jen energie
lesů aztéckých
stárne krutostí andělů!
Autor Badya, 06.01.2008
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Dilla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá báseň, úplně jsem se na chvílu zasnila a představila si indiánský tábor.

12.01.2008 16:37:00 | NikitaNikaT.

Tuhle přesně tuhle nádhernou jsem si chtěla opsat.Je krásná...

06.01.2008 20:43:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí