Ne nebyl to Fantomas...

Ne nebyl to Fantomas...

Anotace: A bude hůř.. ne, možná i líp..hahaha, ne, samozřejmě že ne, to byl vtip... Ne nesnědla jsem vtipnou kaši.. nesnědla jsem vůbec nic... radši..

Konkrétní důvody
se zamotaly do davu nepřehledných čísel,
paní X se tváří šťastně...
Však jo,
přetvařovat se umí dobře.

Pláče po ránu,
nedokáže to tu opustit
a zároveň by tak moc chtěla...

A co když dozví se že X = 0 ?
To už jí trápit nebude,
jen dopije svou budoucnost
dokud je ještě teplá,
zamkne,
klíč nezahodí, ale schová.
A pak to půjde odznova.

To už Vás nemusí zajímat.

Protože dusím se papírovými kapesníčky,
neznamenají totiž nic,
ani centimetr čtvereční pravdy.

A stejně váhám.
Vteřiny ubíhají a papíry pořád padají dolů...
A já je zvedám.
A pak zas.

A pointa zmeškala vlak.
Zas nemohla se vynadívat
na svou vlastní důležitost.
- Tak sem jednou v noci
rozstřískala to její zrcadlo.

A za nechala jsem vzkaz,
ne nebyl to Fantomas...
...prostě jen dál běží hra,
dokud se Ti nevybijou baterky.

Já totiž tu nabíječku,
zapínat nebudu!
Autor mattoni.uz.neni, 06.01.2008
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: PrincessOfTheNight, Bíša, Danah, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bude hůř, bude hůř bude hůř... já vím :(

06.01.2008 19:28:00 | stmivani.na.lepsi.casy

Super...

06.01.2008 18:54:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí