Poslední rukystisk

Poslední rukystisk

Anotace: o koncích

Zapadlo slunce.
Sedíme v obětí.
Ty s kouřem u úst,
mluvíš o oběti.
Já mlčky křičím

Vyšli hvězdy.
Sedíme na proti.
Já s cigaretou mezi prsty,
mluvím o lásce.
Ty křičíce mlčíš

Noc steměla.
Dny zežloutly jak včerejší tisk.
Bažantí pírka,
ulétla do jiných srdcí
Autor horymír, 06.01.2008
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí