Jednou jsi dole...

Jednou jsi dole...

Anotace: ...jsou věci, kterým věřím.................... pro Blazius

.

Někdy se stává že změní se žití
Obvyklý rytmus na lety a pády
Jak balík karet se smíchá nic nepoví ti
Máš co jsi táhl a znáš jen teď a tady

Chybí ti mapa a nejde přečíst cíl
A čím víc hledíš kolem tím stále míň jsi jistý
Že skřeti co se šklebí – prý šťastný už jsi byl
Nevydrží tolik co opadavé listí

Někdy se stává že změní se žití
a nahoru – dolů v tak divném rytmu kráčí
že odkrýváš víc smutků ve smyslu svého bytí
však štěstí si tě najde – věř –víra tvá stačí

Ztracené není leč chce být dobrým hostem
Až v jedno zcela běžné velmi brzké ráno
Tvé štěstí co se skrývá a neurvale roste
Chytne tě za ruku a obejme tě samo

.
Autor Heda, 07.01.2008
Přečteno 422x
Tipy 16
Poslední tipující: J's .., Holis, Iva Borecká, Dota Slunská, janewe, Nola77, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé štěstí co se skrývá a neurvale roste
Chytne tě za ruku a obejme tě samo
...úžasné s přívětivým účinkem:) díky

20.05.2008 08:06:00 | Dota Slunská

Děkuji.......Dílko je povedené slečno...

12.01.2008 11:18:00 | Nola77

moc dobré, jsi talent

11.01.2008 00:27:00 | pla-ton

Díky. A JEDNO ráno se to třeba fakt stane.

08.01.2008 00:24:00 | Blazius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí