Lidé

Lidé

Anotace: Vzpomínka na to co by ze mě mohlo být.

"Co skrývají střepy
sklenky rozbité,
co říkají klepy
a co víno rozlité?"

Nešťastně a smuně hledí
notorický pijan
všichni okolo jsou bledí
jak pije a pije sám.

Co zakopáno jest
v duši Vandráka?
Prsty sepnuty jsou v pěst
a vztekle na les huláká.

Spěch bez mysli
snění prázdné
plácat nesmymsly
činy rázné.

Práce pana ředitele,
pro koho je zbytečná?
A pro všechny myslitele
doba příliš netečná.
Autor Flamma, 07.01.2008
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí