Nemůžu tě milovat

Nemůžu tě milovat

Anotace: Lhani.....

Zkus najít kousek tepla v chladném sněhu
a pak poznáš mojí něhu.
Zkus najít kousek slunce ve tmě
pak teprve řeknu ti:,,Veď mě!“

Veď mě dál
cestou krásnou
vím,že si mi lhal,
ale kvůli tomu hvězdy nezhasnou.
Budu s tebou mluvit,budu vedle tebe stát,
ale už nikdy tě nemůžu milovat.

Jen chvíli stůj a poslouchej
to ticho,co tady vládne
jen chvíli stůj a poslouchej
jak moje srdce chladne.
Můžeš brečet,můžeš řvát
já se tě stále budu ptát:,,Proč?“

Ptám se na to den co den
a noc co noc
a zdi mého pokoje ví,
že chyběl si mi strašně moc.
Ale nemůžu být s lhářem
a nemůžu každý večer usínat s mokrým polštářem.
S tím už je konec
a jestli lhaní někdo někomu trpí tak je pěkný BL...!
Autor Janica, 17.06.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak jsem u sebe našla tvůj komentář ve kterým jsem se dočetla,že se známe..zajímalo by mě odkud.Jinak díky za chválu,i mě se tvý básničky zalíbily.

26.07.2006 10:19:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí