Pocit opouštění

Pocit opouštění

Anotace: Ze sbírky: "Básně Nebásně"

Sbírka: Básně Nebásně

Pocit opouštění



Studená sedačka a zvuk motoru
v potemnělém autobusu.
Na jízdence směr Kadaň,
směr domů.

V zamlženém okně světla
navzájem se předbíhají,
autobus zrychluje a míří
pryč z města.

Na ceduli škrtnutý Chomutov,
v hlavě myšlenky,
co bolí a v očích
slzy se blýskají.

Pláči, leč ne kvůli městu,
ne kvůli cestě domů,
ale kvůli opouštění těch,
co v srdci mi leží.

Autor Miro Sparkus, 07.01.2008
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Santinan Black
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miro, to je moc krásný, trochu mi to vhání slzy do očí, ale opravdu moc krásný...

11.01.2008 09:59:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí