Počkej!

Počkej!

Anotace: Prosím, nejezdi nikam!

Nesnáším zákazy,
tohle však nesmíš!
Dáš život v sázku,
sen si tím splníš?

Aspoň jeden člověk
má tě za svůj svět.
Prosím, řekni nejedu.
Řekni to teď hned!

Ty život do hry dáváš,
když sen chceš splnit svůj.
Na rozloučenou máváš.
Tak počkej, prosím, stůj!
Autor Rakasteta, 07.01.2008
Přečteno 414x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Marfuša, C.alwen, Lacosta1, Cathy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí