Zajíček

Zajíček

Anotace: .....

Zajíček sedí v tichosti na louce
Vidí jak myslivec kolem si jdouce
Kouří si travičku dost dobře sušenou
V myšlenkách vidí jen Maruška vzrušenou
Zajíček taky chce marjánku zkusit
Svý buňky mozkový na chvíli zrušit
Řekne tedy myslivcoj ať mu dá práska
Z myslivce vychází ukrutná láska
Pohladí zajíčka po jeho hlavičce
Vyndá si tablety v nějaké lahvičce
Zajíčku vyser se na ňákou trávu
Teprve extáze má správnou šťávu
Nechápe takové tabletky zajíček
Ale ňák instinktně vyplázne jazýček
Myslivec neváhá tabletky pokládá
Ve slinách zajíčka krásně se rozkládá
V zajdově mozečku najednou zkrat
Však tenhle ten pocit není to strach
Zajdovi zorničky velikost nabíraj
Myslivec vidí jak éčka zabíraj
Nožičky zajíčka nutí ho k pohybu
Zajiček říká si - myslivce zabiju
Najednou další zkrat v zajdově mozečku
Přece ti neublížím, ty velkej tvorečku
Zajda má potřebu milovat všechno a všude
Myslivec slibuje to všechno bude
Zajíčku dones mi dost money každej den
Zázračný tabletky pro tebe budou jen
V zajdově očičkách Mihaj se kolečka
Myslivec dostal teď dalšího blbečka.
Autor aased, 07.01.2008
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: *Norlein*, S..a, excited, defres
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí