Válka světu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válka světu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anotace: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemam potřebu-
Svět vlastnit uplně celý.
Nemam potřebu -
Měnit to, co ani není.
Nemam potřebu-
Koukat jak tu všichni hnijou.
Nemam potřebu -
Věřit tomu, že takhle žijou.

Chci si v pohodě žít
Tak proč to prostě nejde?
Nechci se všema jen jít.
Smrt ať si klidně vejde.

Smrt o ní nejde mluvit
Nekoukat na náš svět.
To radši někde hulit
Ve svým světě budeš hned.

Tak zkusme změnit svět
Věnovat ho sobě
Nepůjde to hned
Skončí nás mnoho v hrobě

Ono má cenu bojovat
A ne se pořád vzdávat
Nechat svět dále rotovat
Ale nenechat sebou mávat

Tak vyhlašuju válku světu
Budu bojovat proti všemu
Daleko mam poslední metu
Ale věřim, že bojovat má cenu.
Autor aased, 07.01.2008
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Sladkalu, *Norlein*, excited, defres
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí