...sen o létě...

...sen o létě...

Anotace: ???

Žít a nenávidět?
Žít a milovat?

Stavět mosty
a bořit hradby
-k Tvému srdci?

První letní opylování květů
ospalými včelami,
bzukot
a šum křídel ptáků
ruší tok mých myšlenek

a mívám pocit,
že bych vlastně taky mohla
létat
kdybych chtěla

(ale jen kdybych chtěla)

Jenže on vlastně nikdo nelítá,
viď?
Držím s davem.
Tobě se nelíbí,
že jsem jiná.

Snažím se být stejná
a budu
když budu chtít

(ale jen když budu chtít)

.

.

promiň

.

.

nechci

.

.

odlétám

-než mě stáhneš dolů-
Autor Sukuba, 07.01.2008
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgaine, qpal, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně upřímné..

12.01.2008 13:00:00 | Morgaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí