Kulínský

Kulínský

Anotace: ..není pedofilní..jen,chudinka,trochu nedočkavej..:-)

Jen si sedni ke mně na klín
pošeptám ti do ouška
zažeň prosím můj velký splín
potěš strejdu Bohouška
Budem spolu zpívat kánon
ty zazpíváš první hlas
koukni na mě, já jsem kanón
pohlaď můj vlnitý vlas
Tímto tě zvu na skleničku
jen nedělej okolky
spinkat můžeš klidně u mě
odvedu tě do školky
Autor kofka, 08.01.2008
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: abcabcabc
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí