Klevetnice

Klevetnice

Anotace: ...

Na prsou si hřeji hada,
v ústech hořká čokoláda.
Přes práh podávám ti ruku,
chci uniknout světa hluku.
Kolem krku tebe - hada,
tvé klevety nepostrádám.
Ještě že mám svoje zbraně,
netvař se tak polekaně.
Až vyrazím s včelím rojem,
schovej si tvář pod závojem.
Autor Inge, 08.01.2008
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí