Tanečníci

Tanečníci

Anotace: tancující otazníky

Tanečníci

Jsou těla mužů
co zmítají se v rytmu
a s jejich tancem mizí strach
ústa křičí, že život za to stojí
že chtějí vědět jak
jak žít, jak zemřít
a jestli jsme jen prach

Jsou těla žen
co mlčí
a duše skrývá strach
jsou muži, kteří za to stojí
a srdce se ptá jak?
jestli vůbec, tak jak?
zda milovat a co pak?
Autor Stepa, 17.06.2005
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí