Sny

Sny

Anotace: ...

Sny jsou místem,
Kde zlobu nikdo nezná.
Sny jsou místem,
Kde láska jen se vyzná.
Sny jsou místem,
Kde krásná květina vykvétá.
Sny jsou místem,
Kam chodím ji láskou zalévat.
Sny jsou místem,
Kde sní mohu být.
Sny jsou místem,
Kde slíbil jsem, že jen pro ni budu žít.

Sny byly místem.
Pro mne nejkrásnějším.
Neboť tam byla květina,
Ze všech nejvzácnější.
Neboť tam byla květina,
Pro mne nejcennější.
Tou květinou ,
Byla jsi vždy ty.
A dnes už nemám,
Jen ty sny.
Dnes jen s tebou,
Toužím být.
Dnes nejkrásnější pro mne jsou,
Jen ty chvíle s tebou, s láskou mou.
Autor Platón, 08.01.2008
Přečteno 528x
Tipy 2
Poslední tipující: forget-me-not
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásné vyznání, až mi mráz běhá po zádech:)

09.01.2008 13:12:00 | forget-me-not

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí