Sny

Sny

Anotace: ...

Sny plné krve,
poslední dobou mám.

Nevím, jestli je to dobře,
že já v nich neumírám.

Vždycky jsem svědkem,
smrti jiného.

Jednou je tvá,
potom zas někoho cizého.

Strachy roztřesená,
ve tmě vyděšená.

V pokoji zůstávám,
do snů upadám.

Znovu se točím,
v tom divném kolotoči,
smrti a násilí,
co v hlavě mám.
Autor feenuit, 08.01.2008
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí