Až země zas rozkvete sněženkami

Až země zas rozkvete sněženkami

Anotace: S novým rokem otvírám novou kapitolu svého života a tak musím odlehčit svému srdci.Tato básnička byla dlouho na dně šuplíku,je na čase dát bolesti křídla,aby odletěla,ale nikdy ne zapomenout...Kdo ztratil blízkého člověka,snad to pochopí...

S příchodem jara nám odešla,
s prvními sněženkami,
krůpěje lásky v srdcích nám nechala,
my zůstali náhle tak sami...
Láska je ale jako vánek,ač není vidět,vnímáme ji,
to vzpomínnka nás zahřeje,její bytost skví se v celém kraji.

Hledali jsme lásku,
našli jsme ji v její dlani
a v zardění máků
nalezneme pousmání,
ve vánku zas doteky
a ve hvězdách světlo,
zůstane v nás navěky
lásky jasné světlo.

Děkujeme za ty chvíle,
ač barevné,či černobílé,
vždy při nás stála a vlévala v nás
lásku a moudrost jako slunce svůj jas.

Až země zas rozkvete sněženkami,
vrátí se-vůně plný květ,
nakrátko nebudeme sami,
s jarem se navrátí vždycky zpět.
Autor Akrij8, 08.01.2008
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: Vision of me, ona, Simísek, Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš tak nádherné básničky.... já vím že to říkám pořád, ale klidně to budu říkat dál...

08.01.2008 19:43:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí