Větve

Větve

Anotace: víra

větve jsou ruce do nebes
tajemné dřevěné údy pozemských kořenů
čněním snad vysílají zprávy
že voda ještě teče a vítr stále fouká

větve jsou prsty pianisty
netuše vlévají naději do duše
že svět je harmonií
a harmonie světovým cílem
a účelem bytí
Autor Lasska, 08.01.2008
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Severka, NikitaNikaT., Danah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš s lehkostí a srdcem;)...
krásně...*

29.04.2008 19:03:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí