Bojuj!

Bojuj!

Anotace: Život je boj...

Tělo zavřené
V chrámu bolesti
Srdce spálené
Z domů neřesti

Smutek a bolest
Průvodci životem
Duši objímá stesk
Nad nenáviděným průvodcem

Smutné je žít
Smutnější zemřít
Tak pozvedni štít
Bránu chrámu lze otevřít

Pozvedněme štíty i zbraně
Rozbijme bolesti brány
Zaplaťme krví daně
Rozhlédněte se, nejsme sami

Bijme se za sebe, za nás
V dáli zní válečného bubnu hlas
Autor Santinan Black, 08.01.2008
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: Chobotnička, NikitaNikaT., dva, Rikitan, Nikytu, Bíša, zzlatý, Di
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Silná a povzbudivá báseň, kež by si to takto dokázalo řéct více lidí. ...

15.01.2008 18:02:00 | NikitaNikaT.

Hezky vyjádřeno... soiuhlasím, nic se nesmí vzdávat.

09.01.2008 15:12:00 | Nikytu

Správně, nesmíš nic vzdávat...

08.01.2008 18:21:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí