Chvíle navíc

Chvíle navíc

Anotace: Na začátku byl jen nepatrný pocit...

Zkoušíme se postavit času
V prostoru prázdném
Uprostřed vesmírů
Se snažíme zastavit čas
A získat tak pár vteřin
Chvíli života navíc proti jiným

Zkoušíme se postavit času
V prostoru prázdném
Ještě okamžik se dívat
Do tichých očí milenci
Ještě okamžik se dívat
Než odejde a řekne sbohem

VII.I.MMVIII
Autor Di, 08.01.2008
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí