Ružový..

Ružový..

Anotace: ..lupienok

Ružový lupienok
ostal mi jediný
z nádhernej kytice
niet ani kvetiny

tisnem si na pery
ružovú nežnuostku
keď som v tme ostal sám
na ústach bez bozku

ružový lupienok
orosím slzami
a zmizne s poslednou
čo lícom skĺzla mi

nešliapni do vody
jarček je hlboký
aby sa neskalil
nestiekol do stoky

slzičky odtečú
do riek sa ponoria
napomni lupienok
čo ruže hovoria
Autor Petbab, 08.01.2008
Přečteno 348x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, STIMPRE, janewe, Monsignore, WhiteSkull, Simísek, NikitaNikaT., Pišák, el viento, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...líbám tě poutníku...

16.06.2008 12:11:00 | waterlily

je to krasne smutne a pasuje to do me dnesni nalady ... takze tip

11.01.2008 16:31:00 | janewe

slzičky odtečú...=) moc hezké...

09.01.2008 21:16:00 | Simísek

Moc pěkná, něžná.

08.01.2008 18:53:00 | Psavec

Něžné verše romance...

08.01.2008 18:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí